Είστε λάτρης του καλού φαγητού και αναζητάτε μοναδικές προτάσεις στον τομέα της Γαστρονομίας; Η Ελληνική Κουζίνα αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς ταξιδιώτες από ολόκληρο τον κόσμο. Λατρεύεται επίσης από τους ντόπιους, που αγαπούν την παράδοση και την συνεχίζουν από τα βάθη των αιώνων. Όμως, το φαγητό δεν παραμένει στάσιμο. Εξελίσσεται, ανανεώνεται και διαμορφώνεται ανάλογα με τις τάσεις της κάθε εποχής, των ειδικών αναγκών και των συνθηκών που επικρατούν. Για όλους αυτούς τους λόγους, ένα blog αφιερωμένο στην Ελληνική Γαστρονομία και σε κάθε της πτυχή είναι ο απόλυτος online προορισμός για τους λάτρεις του καλού φαγητού!

Παράδοση, Street Food, Νέες Τάσεις & Lifestyle

Μάθετε όλα τα νέα για το ελληνικό φαγητό, από εστιατόρια και ταβέρνες που αξίζει να επισκεφθείτε, μέχρι τις νέες τάσεις στην Ελληνική Γαστρονομία. Ενημερωθείτε για τις αλλαγές στον τρόπο της παρασκευής και της παρουσίασης των παραδοσιακών φαγητών, μια προσπάθεια διαρκή από ταλαντούχους Έλληνες σεφ που προσπαθούν να δώσουν έναν νέο αέρα φρεσκάδας σε διαχρονικές κι αγαπημένες γεύσεις. Μάθετε επίσης για το πώς το lifestyle έχει συντελέσει, έτσι ώστε οι φορείς της Ελληνικής Κουζίνας, από τον head chef μέχρι τους σερβιτόρους, να έχουν αποκτήσει τα τελευταία χρόνια ένα διαφορετικό prestige στην κοινωνία. Βεβαίως, εκπομπές όπως το Master Chef και τα social media έχουν διαδραματίσει σπουδαίο ρόλο σε αυτή την αλλαγή.

Για μια εμπεριστατωμένη ματιά στα δρώμενα της Ελληνικής Κουζίνας, με την αναφορά σε πολυβραβευμένα εστιατόρια της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Σαντορίνης, της Μυκόνου και της Κρήτης, αλλά και ολόκληρης της ελληνικής περιφέρειας, σας φέρνει πιο κοντά στην Σύγχρονη Γαστρονομία…μία πραγματική Μορφή Τέχνης με αποδέκτες όλους εμάς!